3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Za kremową konsystencję pasztetu odpowiada mascarpone.
fot. materiały prasowe Mlekpol

Wyrafinowany pasztet z łososia i krewetek na Wielkanoc. Poznaj przepis na smakowite danie. Trudno się od niego oderwać

Mascarpone 250 g

Za kremową konsystencję pasztetu odpowiada mascarpone.

Zobacz również

Upalna niedziela nad zalewem na Borkach. Tłum ludzi nad wodą (ZDJĘCIA)

Upalna niedziela nad zalewem na Borkach. Tłum ludzi nad wodą (ZDJĘCIA)

Ponad pół tysiąca młodych przyjechało na Saletyńskie Spotkanie Dzieci

NOWE
Ponad pół tysiąca młodych przyjechało na Saletyńskie Spotkanie Dzieci

Polecamy

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!