MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
JABŁKA...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

JABŁKA
Jabłka to kwintesencja i synonim jesieni. Powinny być wszechobecne w kuchni o tej porze roku. Jabłka są bogate w błonnik, który dłużej utrzymuje uczucie sytości oraz witaminę C, przeciwutleniacz ważny dla ochrony dziąseł i gojenia ran poprzez zwiększenie produkcji kolagenu. Jabłka są jednym z najlepszych owoców na utratę tłuszczu!

Zobacz również

Wysyp grzybów w Beskidach. Są już m.in. borowiki, kurki i gąski. Zobacz ZDJĘCIA

NOWE
Wysyp grzybów w Beskidach. Są już m.in. borowiki, kurki i gąski. Zobacz ZDJĘCIA

"W głowie się nie mieści 2" 22 czerwca w Kinie Pod Baranami [WIDEO]

"W głowie się nie mieści 2" 22 czerwca w Kinie Pod Baranami [WIDEO]

Polecamy

Mistrzowie Motoryzacji. Gala finałowa plebiscytu Polska Press Grupy 22 czerwca

Mistrzowie Motoryzacji. Gala finałowa plebiscytu Polska Press Grupy 22 czerwca

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?